In deze barbecuevideo laten Bastiaan en Grillmaster Bram je zien hoe je de ultieme brisket aan het spit op de BBQ grilt. Lekker met gekarameliseerde […]
Soms heb je na een lange barbecue sessie vlees over. Ik kan het mij persoonlijk niet voorstellen maar het kan natuurlijk gebeuren. Daarom dit super […]
In deze video leggen wij jullie uit hoe je een heerlijke ribeye met een groene salsa van de BBQ kan maken. Bekijk het recept binnenkort […]
Met het wisselende weer van de afgelopen weken, wordt het eens tijd om de zomer in huis te halen. En met een echt Surinaams gerecht […]
De kipsaté is hoogstwaarschijnlijk nog altijd het meest bereidde gerecht op de Nederlandse BBQ’s. Helaas nog vaak kant-en-klaar uit de supermarkt, terwijl je in een […]
Een nagerecht is altijd leuk om te maken op de barbecue, en zeker als het eens wat anders is dan we gewend zijn zoals deze […]

Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door BBQfeed (@bbqfeed.nl)
Burnt ends van buikspek staan regelmatig bij ons op tafel. Naast de kippenvleugels doen ze het geweldig op een feestje. Maar het wordt pas echt […]
Ja in kamado land is Grill Bill een gevestigde naam. Een naam die zich schaart tussen de grote merken. En dat mag ook wel, want […]
Cevapcici, wel eens van gehoord? Dit zijn kleine (cm of 10) worstjes van gekruid gehakt die je veel tegen komt in Oost- Europa (Balkan). Ik […]
Dat de Dutch Oven echt niet alleen geschikt is voor winterse stoofpotjes heb ik denk al wel bewezen. Was je toch nog niet helemaal overtuigd? […]
Met de Tri-tip, ook bekend als het ezeltje of het liesstuk, heb je altijd succes op de bbq! Kijk naar ons nieuwe recept en laat […]
Dit is een heerlijke ovenschotel variant van Sloppy Joe, wat je kent als dat waanzinnige broodje uit Amerika. Die je ook echt eens moet hebben […]
Pasta kun je natuurlijk ook gewoon op de barbecue maken net zoals bijna alle recepten. Hoe gaaf is het om een kippendijen pasta te maken […]
Chili colorado is niet chili uit de staat Colorado maar colorado staat voor de rode kleur van dit gerecht. Je kan chilipoeder gebruiken maar met […]
Deze cheesy potatoes kunnen natuurlijk ook prima in de oven worden bereid, maar ik heet niet voor niks BBQ Junkie, dus die BBQ moet aan! […]
Dry aging is een heerlijke manier om je vlees malser en smaakvoller te krijgen, maar hoe zit het met butter dry aging?! Ik had er […]
Wokken kunnen we nu buiten! Heerlijk en gemakkelijk met de stoere Easy Asia van Grill Guru. Wat is nog leuker en beter dan zelf wokken? […]
In Lapsang gemarineerde Lams biefstuk. Open het complete recept…
In deze Fire&Food TV laat bbq-chef Jeanette je zien hoe eenvoudig je een tajine met kip op de barbecue maakt! | RECEPT | Tajine met […]
Beef Tataki Benodigheden: 500 gram Bife de Tira (of andere goede kwaliteit rundvlees zoals bijvoorbeeld ossenhaas) 2 tenen knoflook 1 bosui Zonnebloemolie Sesamolie Sesamzaadjes Peper […]
Deze hamburgersaus is minder pittig dan je denkt. We gebruiken jalapeno uit een potje. Deze liggen in het zuur en zijn een stuk minder pittig […]
Dit is een heerlijk vegetarisch alternatief voor de traditionele chili con carne. Erg veelzijdig en lekker voor vegetariërs en vleeseters. Zeker als je van plan […]
De chimichurri spatchcock chicken! Een hele mond vol als je het in een adem zegt. Het is een combinatie van twee top recepten die wij […]
Een dubbelwandige metalen kamado! Dat zien we niet vaak! Apache Grill komt met een plaatje van een Q die wij tot in de details gingen […]