Dubbel karamel chocolade s’mores dipper

De naam van dit gerecht is een hele mond vol: maar het is zo lekker dat je dat ook zult hebben bij het eten ;). Tijdens een werkdiner met mijn partners in crime van Taste of Smoke had ik Jord’s s’mores skillet gemaakt. Tijdens het smullen hiervan zaten we een beetje te brainstormen wat nog meer …

Kerrie kipspiesjes met tomaat-yoghurtsaus | Fire&Food TV

Deze vakantie scoor jij zeker hoge ogen op de glamping met deze kerrie kipspiesjes van de Cadac Citi Chef 40. Maar ook thuis is dit een succesgerecht! Kijk je mee? RECEPT fire-food.nl/recept/kerrie-kipspiesj…maat-yoghurtsaus/ Meer info CADAC Citi Chef 40 bit.ly/2IAwBcf Brassica Koolzaadolie, bit.ly/FFTVBrassica FANSHOP Wil jij ook het officiële FIRE&FOOD Denim schort met Pitmaster patches en FIRE&FOOD …

Kapsalon pulled pork

Iedereen kent het wel en/of heeft het vast ook wel eens gegeten namelijk een “Kapsalon”. Wij hadden redelijk wat pulled pork over van een feestje en bedachten ons dat we in plaats van shoarma ook pulled pork hiervoor konden gebruiken. Na enkele manieren het geprobeerd te hebben kwamen wij op deze samenstelling van onze Kapsalon Pulled …

Gegrilde Maïs & Avocado Salade

Zelf een salade maken om bij de BBQ te serveren? Een gegrild ingrediënt maakt dat je salade helemaal bij een avondje BBQ past en kan net dat beetje extra smaak geven. In deze salade met avocado en maïs wordt de maïs eerst geroosterd op de BBQ, waardoor je salade heerlijk fris is, maar ook net een …