Dutch BBQ Indo Recepten Varkensvlees Video’s

Broodje BEENHAM met HONING-MOSTERD saus

#BBQ365

Bij veel muziekfestivals en dorpsfeesten verkrijgbaar, het broodje beenham! Maar we gaan nu je zo’n beenhammetje heel makkelijk zelf roken op de barbecue. Om het compleet te maken doen we er ook gewoon nog een zelfgemaakte honing-mosterdsaus bij!

Maak je barbecue klaar met indirect setting op 120°C. Rub het beenhammetje aan alle kanten met de barbecuekruiden. Leg een paar appelchunks in het vuur en leg de beenham op het rooster. Smeer na 45 minuten de beenham in met de glaze en herhaal dit vervolgens elke 15 minuten.

Als de kerntemperatuur 62°C is, mag het vlees van de barbecue. Laat het 10 minuten rusten onder aluminiumfolie, zodat de beenham zijn eindtemperatuur van 65°C haalt.

Snij de beenham in plakken en serveer op een broodje met de honing-mosterdsaus. Selamat Makan!

Bedankt voor het kijken van het filmpje, maar laat ook eens weten wat je van het filmpje vindt. Alvast eet smakelijk en #SpreadTheBBQLove

Hou je van BBQ? Dan hoop ik op jullie steun voor dit kanaal.
Abonneer gratis op het kanaal door op deze link te klikken en druk ook op het belletje: https://www.youtube.com/c/DutchBBQInLaws?sub_confirmation=1

Volg Dutch BBQ In-Laws ook op Instagram en Facebook:
www.instagram.com/dutchbbqinlaws?Sub_confirmation=1
Dutch BBQ In-Laws 👉 www.facebook.com/DutchBBQInlaws
Xander 👉 www.facebook.com/xander.sales

—–

Alles wat er is gebruikt voor dit gerecht:

The Bastard Large – Kamado
www.vuurenrook.nl/nl/the-bastard-large-compleet.html

Vuur&Rook Restaurant Grade South African Black Wattle Houtskool 12 kg
www.vuurenrook.nl/nl/vuurandrook-restaurant-grade-south-african-black-w.html

Meater+
www.vuurenrook.nl/nl/meater-draadloze-vlees-bbq-thermometer.html

Thermapen MK3 Classic
www.vuurenrook.nl/nl/thermapen-mk3.html

—–

#SpreadTheBBQLove

FavoriteLoadingOpslaan in Favorieten