BBQ Proof Video’s

Vuurbeersing met de kolenring en diffuserplate | Weber Master Touch Premium

De kolenring en diffuserplate in de Werber Master Touch Premium. Hoe gebruik je die? In deze video laten wij zien hoe de temperatuur in je BBQ kan beheersen met deze ring en plate. Met deze methode houd je de Weber met gemak een paar uur op 100°C. Ideaal voor een lange BBQ sessie met spareribs of pulled pork.

Samenvatting
1. Vul de kolenring met (kokos)briketten en rookhout
2. Steek een starter aan met een paar briketten
3. Leg de hete briketten tussen de ‘koude’
4. De hete briketten steken nu de rest aan (Minion-methode)
5. Plaats de diffuser plate boven op de kolenring
6. Je kan nu ongeveer 8 uur grillen op 100°C
7. Plaats eventueel een lek bak met kokend water op de diffuserplate
8. Zet de luchtschuiven goed (op de rook stand)
9. Succes met jouw low & slow gerecht!

Wil je meer BBQ tips, recepten of inspiratie?
Abonneer je dan op ons kanaal of bezoek onze website: www.bbqproof.nl

VOLG ONS OOK OP:
* www.instagram.com/bbqproof/
* www.facebook.com/bbqproof/
#dontskipbbqday

De volgende producten uit dit artikel zijn gesponsord.
* BAST kokosbrikketten door BAST