Fire & Food TV Recepten Varkensvlees Video

Gevulde bavette met uienmarmelade | Fire&Food TV

Vandaag gaan we aan de slag met bavette. Een mooi stoer stuk vlees wat je veelzijdig kunt inzetten: gewokt in reepjes, gegrild als steak of gerold tot rollade. In ons recept laten wij zien hoe je een rollade van de bavette maakt.

| RECEPT |
bit.ly/FFTVGevuldebavette

| WIJ GEBRUIKEN |
Thermapen Professional, bit.ly/2CaURm2
Kamado Joe, bit.ly/3dkn8U8

| WIJNTIP VAN WIJNHUIS ROBBERS & VAN DEN HOOGEN |
Sancho Garcés Crianza 2017, Rioja
Fruitige wijn met tonen van pruim en zwarte kers aangevuld met vanille, eik, tabak en toast.
bit.ly/34YhKn4

| LIKE IT? |
Duimpje omhoog als je de video leuk vond (Thanks!) en laat een comment achter met wat je van de video vond, daar help je ons enorm mee!

| COMMENTS |
Wij wensen je veel kijkplezier. Verzoekjes voor nieuwe receptvideo’s of vragen mag je altijd achterlaten in de comments. Vergeet je niet te abonneren om als eerste op de hoogte te zijn van onze nieuwste video’s.

| ABONNEREN = GRATIS |
https://www.youtube.com/user/TVFIREFOOD

| UPLOAD SCHEMA |
Elke VRIJDAG een video om 08.00 uur

| ZAKELIJK |
Voor zakelijk contact, adverteren of vragen stuur een e-mail naar adverteren@fire-food.nl

| MAGAZINE |
Nog meer barbecue-inspiratie? Neem een abonnement op ons barbecuemagazine Fire&Food voor slechts € 29,75. Inclusief de Fire&Food Card voor nog meer barbecueplezier en de maandelijkse nieuwsbrief met tips, recepten, aanbiedingen en acties met kans op mooie prijzen.
fire-food.nl/abonnee/

| SOCIAL MEDIA |

Home


www.facebook.com/firefoodmagazine/
www.instagram.com/firefoodmagazine/

nl.pinterest.com/firefood/
sweetbabyrays.nl/
www.facebook.com/sbrnl