Fire & Food TV Recepten Video Wild

Fazantfilet met romige zuurkool | Fire&Food TV

Een heerlijke recept voor de feestdagen! Na een pekelbad gaat deze fazantfilet in de sous-vide en grillen we de fazant daarna even lekker kort op de Kamado Joe. Een een feestelijk recept.

| RECEPT |

Fazantfilet met romige zuurkool

| SPONSOR |
Kamado Joe – bit.ly/3dkn8U8
vacumeermachine FoodSaver van ITM Passion for Food – bit.ly/foodsavertopline
Espressions Smart Sous-Vide van ITM Passion for Food – bit.ly/SmartSousVide

| LIKE IT? |
Duimpje omhoog als je de video leuk vond (Thanks!) en laat een comment achter met wat je van de video vond, daar help je ons enorm mee!

| COMMENTS |
Wij wensen je veel kijkplezier. Verzoekjes voor nieuwe receptvideo’s of vragen mag je altijd achterlaten in de comments. Vergeet je niet te abonneren om als eerste op de hoogte te zijn van onze nieuwste video’s.

| ABONNEREN = GRATIS |
https://www.youtube.com/user/TVFIREFOOD

| UPLOAD SCHEMA |
Elke VRIJDAG een video om 08.00 uur

| ZAKELIJK |
Voor zakelijk contact, adverteren of vragen stuur een e-mail naar adverteren@fire-food.nl

| MAGAZINE |
Nog meer barbecue-inspiratie? Neem een abonnement op ons barbecuemagazine Fire&Food voor slechts € 29,75. Inclusief de Fire&Food Card voor nog meer barbecueplezier en de maandelijkse nieuwsbrief met tips, recepten, aanbiedingen en acties met kans op mooie prijzen.
fire-food.nl/abonnee/

| SOCIAL MEDIA |

Home


www.facebook.com/firefoodmagazine/
www.instagram.com/firefoodmagazine/

nl.pinterest.com/firefood/