BBQ Proof Recepten Varkensvlees Video

De klassieke 3-2-1 spareribs van de BBQ

Heb je wel eens spareribs op waarvan je ‘s nachts wakker bent geworden omdat je smaak mist? Niet? Dan is deze video speciaal voor jou! Met onze 3-2-1 spareribs leren wij jou in een paar stappen (en uur) spareribs maken die je nooit meer vergeet! 3 uur roken, 2 uur stomen in de folie en nog een uurtje lakken met een pittige saus. Dit is een gegarandeerd succesnummer!

Samenvatting

1. Bereid de BBQ voor om indirect te grillen op 100°C.
2. Haal het vlies van de spareribs
3. Bestrooi de ribs rijkelijk met rub en leg ze op de BBQ
4. Voeg wat rookhout toe
5. Na 3 uur pakken we de spareribs in aluminiumfolie met wat appelsap
6. Na 2 uur stomen halen de spareribs uit de folie en leggen we ze op het rooster
7. Elk kwartier smeren we de ribben in met laksaus
8. Haal ze van de BBQ en serveer direct
9. Eet smakelijk!

Wil je dit recept eens rustig nalezen? Check dan dit recept voor alle benodigdheden:

De klassieke 3-2-1 Spareribs

Wil je meer BBQ tips, recepten of inspiratie?
Abonneer je dan op ons kanaal of bezoek onze website: www.bbqproof.nl

VOLG ONS OOK OP:
* www.instagram.com/bbqproof/
* www.facebook.com/bbqproof/
#dontskipbbqday

De volgende producten uit dit artikel zijn gesponsord.
* Spareribs door www.meatfish.nl/
* Kruidenrub door Van Beekum Specerijen
* De Weber Limited Master Touch door Weber Nederland