BBQfeed.nl Dutch Oven Recepten

Texaanse Cassoulet met Pulled Pork

Dit is een eigen variant op het orginele recept van Vuur & Rook. Door het toevoegen van pulled pork wordt de schotel, vinden wij, nog lekkerder!

Bereiding;

Steek je Joy stove aan en laat je Dutch Oven warm worden. Doe een beetje olie in de pan, fruit de uien tot ze zacht zijn. Voeg dan de knoflook en het spek toe, bak dit rustig aan door.

Snij de bbq worst in plakjes/stukjes en doe ze in de DO. Voeg de pulled pork en bbq rub toe en schep alles nog 1 a 2 keer goed door. Dan mogen de bonen erbij gevolgd door de sambal en de bbq saus. Schep alles voorzichtig maar goed door elkaar en sluit het deksel.

Laat je gerecht langzaam warm worden.

Heerlijk met (Zelfgemaakt) brood of aardappelpartjes.

Ingrediënten
5 (Texas bbq) worstjes
300 gram gerookte spekreepjes
250 gram pulled pork
4 uien
5 tenen knoflook
4 potten witte bonen in tomaten saus
3 el French Connection Rub
2 el Mango sambal
5 el Mango-cinnamon bbq sauce