BBQ Proof Recepten Rundvlees Video

Hoe maak je de perfecte Tomahawk steak op de BBQ?!

Hoe bereid je nu een Tomahawk steak op de BBQ? In deze video laten wij zien hoe je een Tomahawk perfect kan grillen op de BBQ volgens de methode van chef Eric Gephart! Hij bereid de tomahawk steak in 3 stappen: een absoluut toprecept! Bekijk de video en laat je inspireren.!

Samenvatting
:
1. Bereid de BBQ voor om indirect te grillen op 180°C.
2. Bestrooi de tomahawk steak rijkelijk met zout en laat even rusten
3. Bestrooi de steak met de chili kruiden en wrijf goed in
4. Tot slot bestrooien we de steak met suiker
5. Leg de tomahawk steak op de indirecte kant van de BBQ
4. Bij een kerntemperatuur van 48°C verplaatsen we het vlees naar de directe kant. Grill de steak lekker krokant maar pas op met vlammen!
5. Als het vlees een kerntemperatuur heeft van 52°C laten we het 15 minuten rusten.
6. Snijd mooie plakken en serveer direct
7. Eet smakelijk!

Wil je dit recept eens rustig nalezen? Check dan dit recept voor alle benodigdheden:
*https://bbqproof.nl/bbqrecepten/vlees/tomahawk-steak/

Wil je meer BBQ tips, recepten of inspiratie?
Abonneer je dan op ons kanaal of bezoek onze website: www.bbqproof.nl

VOLG ONS OOK OP:
* www.instagram.com/bbqproof/
* www.facebook.com/bbqproof/
#dontskipbbqday

De volgende producten uit dit artikel zijn gesponsord.
* Tomahawk steak door www.meatfish.nl/
* De Weber Master Touch Premium door Weber Nederland