NasQ BBQ – 500 abonnees WINACTIE!!

NasQ BBQ begint tegen de 500 abonnees aan te hikken en daar ben ik heel dankbaar voor.
Dit wil ik met jullie vieren door middel van een WINACTIE!!

–SPELREGELS VAN MIJN WINACTIE–

1) Je hoeft je niet te abonneren op mijn kanaal (maar ik zou dit wel erg waarderen!)
2) Like deze video
3) Laat hier beneden een comment achter met waarom jij of iemand anders dit pakket verdiend! Heb je toevallig nog andere tips of verzoekjes hoor ik dit graag, dus er is geen goed of fout antwoord.

De prijs wordt verloot nadat mijn Youtube kanaal; NasQ BBQ de 500 abonnees heeft bereikt. Ik vraag je dan onder je reactie op deze video om een privé berichtje naar mij te sturen. Je hebt 1 week om te reageren op mijn bericht! Als ik niets hoor, ga we ervan uit dat ik iemand anders blij kan maken met de prijs.

Mocht je winnen dan vraag ik je om je adres om de prijs via Noskos op te kunnen sturen (uiteraard in een privébericht). Ik en Noskos zullen je gegevens verder nergens anders voor gebruiken.

Als je nog geen 16 bent en je wint, houd er rekening mee dat je ouders toestemming moeten geven dat wij je adres krijgen om de prijs naartoe te sturen! Vraag je ouders daar dan dus toestemming voor, voordat je meedoet aan de actie.

Wat kun je winnen?

Het complete NOSKOS pakket met:
– NOSKOS the Pulled Pork, The Steak, The Jerk, The Chicken en The Spareribs.
– Een fles NOSKOS the Original Barbecue Sauce.
– Het boek: Het vuur de baas!
– En een kruiden shaker.

Youtube en/of Facebook is geen sponsor van deze winactie en derhalve ook niet verantwoordelijk voor deze winactie of de inhoud van deze video.