Hoe maak je een beer can chicken op de BBQ?

Hoe maak je een beercan chicken op de BBQ? In deze video laten wij zien hoe je het beste een bierkip kan bereiden op de barbecue.

Samenvatting
1. Bereid de BBQ voor om te grillen op 200°C.
2. Rub de kip in met je favoriete rub
3. Vul de limoen met roomboter en plaats onder de huid
4. Plaats de kip op een blik en zet in de BBQ met de rug naar de kolen.
5. Bij een kerntemperatuur van 72°C is de kip klaar.

Eet smakelijk!

Wil je dit recept eens rustig nalezen? Check dan dit recept voor alle benodigdheden:
* bbqproof.nl/bbqrecepten/beercan-chicken/

Wil je meer BBQ tips, recepten of inspiratie? Abonneer je dan op ons kanaal of bezoek onze website: www.bbqproof.nl

VOLG ONS OOK OP:
* www.instagram.com/bbqproof/
* www.facebook.com/bbqproof/

#dontskipbbqday

De volgende producten uit dit artikel zijn gesponsord.

* Kip door www.meatfish.nl/
* De Weber Master Touch Premium door Weber Nederland