De perfecte grillmarks op de BBQ

Wat niet veel mensen weten is dat je perfecte bruine grillmarks krijgt van een schoon rooster. Het lijkt misschien stoer om met een zwart geblakerd en vastgekoekt rooster te werken pikzwarte strepen te maken op je vlees maar dat is niet zo. Zwart is absoluut niet goed en zelfs ongezond. Wat wij willen zijn bruine strepen. Dit betekent dat het vlees mooi is dichtgeschroeid en zelfs een klein beetje krokant is geworden. Heerlijk!

#dontskipbbqday

Perfecte recepten om grillmarks te maken:
* bbqproof.nl/bbqrecepten/gegrilde-ribeye/
* bbqproof.nl/bbqrecepten/gegrilde-entrecote/
* bbqproof.nl/bbqrecepten/gegrilde-aubergine-lasange/
* bbqproof.nl/bbqrecepten/italiaanse-burger/

Wil je meer BBQ tips, recepten of inspiratie? Abonneer je dan op ons kanaal of bezoek onze website: www.bbqproof.nl

VOLG ONS OOK OP:
* www.instagram.com/bbqproof/
* www.facebook.com/bbqproof/

De volgende producten uit dit artikel zijn gesponsord.
* De Weber Master Touch Premium door Weber Nederland