NasQ BBQ – Bavette met een frisse salsa en gegrilde citroenen

Een heerlijke runderbavette is nooit mis en al helemaal niet met deze frisse salsa erover heen!

De bavette is enkel bestrooid met peper en zout aan weerszijde en indirect gegaard op 175 graden Celsius tot een kerntemperatuur van 55 graden Celsius.

De ingrediƫnten voor de salsa zijn:
– 1 Gegrilde Citroen
– 1 blik rijpe tomaten (ik heb tomatenblokjes gebruikt, maar je kunt uiteraard ook zelf je tomaten klaar maken)
– 1 blikje mais
– 1 paprika in blokjes gesneden.

Halveer de citroenen en gril ze op de bbq.

Als de Bavette de kerntemperatuur bereikt heeft, snijdt deze in plakjes en serveer de frisse salsa over het vlees en knijp een citroen over het geheel uit naar gewenste hoeveelheid (In mijn geval een halve citroen)

Maak je hem thuis ook? Vergeet niet om #NasQBBQ te vermelden zodat ik hem voorbij zie komen!

Alvast bedankt &
Eet smakelijk!