Gevulde Ossenhaas | Fire&Food TV

Ossenhaas met heerlijke verse kruiden, brassiciaolie, spek en pijnboompitten is de combinatie voor een succesvol gerecht. Een prima recept voor Moederdag!

RECEPT

Gevulde Ossenhaas

Brassica Koolzaadolie, bit.ly/FFTVBrassica

FANSHOP
Wil jij ook het officiƫle FIRE&FOOD Denim schort met Pitmaster patches en FIRE&FOOD logo a EUR 34,99 excl. verzendkosten? Ga naar www.fire-food.nl/page/4396/webshop.html

MAGAZINE
Houd jij net als wij van grillen & barbecueƫn?
Neem een abonnement op ons BBQ magazine FIRE&FOOD voor slechts EUR 28,95! En gril met ons 365 dagen per jaar mee.
bit.ly/FIREFOODAbonnee

FOLLOW US
Wil je meer zien van FIRE&FOOD? Volg ons dan via social media

Home


www.facebook.com/FIREFOODMAGAZINE/


www.instagram.com/firefoodmagazine/

Home


www.facebook.com/sbrnl