BBQ Recepten: Gevulde Iberico Varkenshaas filet / Stuffed Iberico Pork tenderloin

BBQ Recepten: Gevulde Iberico Varkenshaas
Recept: wp.me/p8xjPL-2R
Lekkere vette exclusieve Iberico varkenshaas van beefexclusief.nl. Gevuld met een mix van basilicum, parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes en geroosterde pijnboompitjes ingepakt in een dikke jas van Parmaham. Kijk hoe ik deze barbecue delicatesse bereid en geniet mee :). Het was heeeerlijk!!

Gear:
Video: Canon G7x MKII: amzn.to/2vEDt10
Audio: Zoom H1: amzn.to/2vYgZuI
Tripod: Canon G7x MKII: amzn.to/2i2rhEo

English:
Tasty exclusive Iberico pork tenderloin (from Beef Exclusief). Filled with a blend of basil, Parmesan cheese, sun-dried tomatoes and toasted pine kernels encased in a thick coat of Parma ham. Watch how I prepare this delicacy barbecue dish and enjoy it :). It was the best !!