Pinwheels van de barbecue | BBQ recept | Academy

Wat is een pinwheel? Jeanette gaat het aan je uitleggen, en ook hoe je ze bij een heerlijk gerechtje klaarmaakt. Ze maakt ze op de Kamado Joe Classic. Ziet er weer fantastisch uit! Wil je dit ook eens maken, hier kun je lezen hoe: ikbbqvoorjou.nl/recepten/bbq-recept-pinwheels/

Bekijk onze website: www.ikbbqvoorjou.nl
Volg ons op Facebook: www.facebook.com/ikbbqvoorjou

GEBRUIKTE BBQ PRODUCTEN
Kamado Joe Classic – www.kamadojoe.nl/
Gusta Servies – www.gusta.nl/

OVER IK BBQ VOOR JOU
‘Ik BBQ voor Jou’ is het Nederlandse platform met alles over succesvol barbecueën! Wij zijn er op televisie (RTL4) en online. Wij bieden inspiratie voor gezonde, culinaire barbecue gerechten. We vertellen je alles over BBQ producten, BBQ technieken en BBQ accessoires. Alle video’s zijn gratis te bekijken. Abonneer je nu op dit YouTube kanaal als jij een echte barbecuefanaat bent of gewoon van lekker eten houdt.

PRODUCENT
Ik BBQ voor jou wordt geproduceerd door SHH Productions, producent van video content voor televisie, online en videomarketing. Voor meer informatie of adverteren ga je naar www.shhproductions.nl of bel je met 010-4134579.