Vegetarische maaltijd van de barbecue | Ik BBQ voor Jou

Barbecuen als vegetariër? Dat kan zeker! Chef Casper Burgi heeft een super recept voor een vegetarische maaltijd die je volledig op de barbecue kan bereiden. Dus, geen excuses meer, lekker de grill aan en gaan! Wil je het recept even nalezen? Check dan de site: www.ikbbqvoorjou.nl, en voor meer BBQ inspiratie kun je ons volgen op youtube en op Facebook! (www.facebook.com/ikbbqvoorjou)

GEBRUIKTE BBQ PRODUCTEN
Kamado Grill Guru: www.grillguru.nl/

OVER IK BBQ VOOR JOU
‘Ik BBQ voor Jou’ is het Nederlandse platform met alles over succesvol barbecueën! Wij zijn er op televisie (RTL4) en online. Wij bieden inspiratie voor gezonde, culinaire barbecue gerechten. We vertellen je alles over BBQ producten, BBQ technieken en BBQ accessoires. Alle video’s zijn gratis te bekijken. Abonneer je nu op dit YouTube kanaal als jij een echte barbecuefanaat bent of gewoon van lekker eten houdt.

CONTACT MET PRODUCENT
Ik BBQ voor jou wordt geproduceerd door SHH Productions, producent van video content voor televisie, online en videomarketing. Voor meer informatie ga je naar www.shhproductions.nl. Ook adverteren in Ik BBQ voor jou (online of op televisie)? Neem contact met ons op. Telefoon: 010-4134579 of per e-mail tv@studiohogeheren.nl.