Spareribs van de barbecue volgens 3-2-1 methode | Ik BBQ voor Jou

Ben je al jaren op zoek naar de lekkerste spareribs? Zoek niet verder, grillmeester Ralph heeft het antwoord. De 3-2-1 methode. Maar ja, hoe werkt dat dan? Ralph legt het uit en zo heb je binnen no time de lekkerste spareribs.

Wil je op de hoogte blijven van onze barbecue inspiratie, volg ons dan op youtube en op Facebook! (www.facebook.com/ikbbqvoorjou)

GEBRUIKTE BBQ PRODUCTEN
Napoleon PRO665 – www.napoleongrills.nl/
Napoleon spare rib rack – www.napoleongrills.nl/Silvo kruiden – www.silvo.nl/
NotJustBBQ sticky ribs rub – notjustbbq.nl/

OVER IK BBQ VOOR JOU
‘Ik BBQ voor Jou’ is het Nederlandse platform met alles over succesvol barbecueën! Wij zijn er op televisie (RTL4) en online. Wij bieden inspiratie voor gezonde, culinaire barbecue gerechten. We vertellen je alles over BBQ producten, BBQ technieken en BBQ accessoires. Alle video’s zijn gratis te bekijken. Abonneer je nu op dit YouTube kanaal als jij een echte barbecuefanaat bent of gewoon van lekker eten houdt.

PRODUCENT
Ik BBQ voor jou wordt geproduceerd door SHH Productions, producent van video content voor televisie, online en videomarketing. Voor meer informatie of adverteren ga je naar www.shhproductions.nl of bel je met 010-4134579.