Varkenshaas van de BBQ op een broodje | Ik BBQ voor Jou

Vind je een varkenshaasje van de barbecue maar saai? Chef Casper Burgi heeft hét recept om je van mening te laten veranderen. Een heerlijk gerookt varkenshaasje op brood! Hij maakt dit op de Pellet Grill van Grill Guru met een lekkere marinade en Mesquite pellets. Wil het recept nog even nalezen? Check dan de site: ikbbqvoorjou.nl/recepten/bbq-recept-gerookte-varkenshaas/

Bekijk onze website: www.ikbbqvoorjou.nl
Volg ons op Facebook: www.facebook.com/ikbbqvoorjou

GEBRUIKTE BBQ PRODUCTEN
Grill Guru Grill: www.grillguru.nl/

OVER IK BBQ VOOR JOU
‘Ik BBQ voor Jou’ is het Nederlandse platform met alles over succesvol barbecueën! Wij zijn er op televisie (RTL4) en online. Wij bieden inspiratie voor gezonde, culinaire barbecue gerechten. We vertellen je alles over BBQ producten, BBQ technieken en BBQ accessoires. Alle video’s zijn gratis te bekijken. Abonneer je nu op dit YouTube kanaal als jij een echte barbecuefanaat bent of gewoon van lekker eten houdt.

PRODUCENT
Ik BBQ voor jou wordt geproduceerd door SHH Productions, producent van video content voor televisie, online en videomarketing. Voor meer informatie of adverteren ga je naar www.shhproductions.nl of bel je met 010-4134579.